Sort by
Sort by

Nestle Waters, Odtü Ve Anadolu Üniversitesi’ndeydi

Tüm Haberler

ODTÜ IEEE ODTÜ Öğrenci Kolu tarafından 10-11-12 Mart 2014  tarihleri arasında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 8.si düzenlenen “Kampüs Gelişim Günleri” Nestlé Waters  Ev ve Ofis Kanalı Satış Direktörü Cem Ağaoğlu’ nu ağırladı. Öğrencilere sektörleri tanıma, iş olanakları hakkında bilgi sahibi olma ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunma gibi fırsatlar sunan etkinlikte Cem Ağaoğlu, öğrenciler ile kariyer yolcuğunu ve tecrübelerini paylaşırken, liderlik, güven, başarının sırrı, Y kuşağı, yetenek yönetimi, ilişki yönetimi, takım yönetimi gibi konulara dikkat çekerek öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
26 Mart 2014 tarihinde Anadolu Üniversitesi’nde düzenlenen “Kısa Günün Kârı” adlı seminer de iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. Seminerde Nestlé Waters Ev ve Ofis Kanalı Satış Direktörü Cem Ağaoğlu da katılımıyla öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Şirketlerin çevresel ve yeteneksel sürdürülebilirlik kavramlarını açıklayarak, başarıya ulaşabilmenin ön koşullarından birinin "güven duygusu" olduğunu belirten Ağaoğlu,  kariyer planlamasında sağlam adımlarla ilerlemede staj yapmanın önemini de değindi. Bunun yanısıra liderlik, liderlerin özellikleri, sosyal zeka, dürüstlük gibi konularda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Haber kaynağı : e-gazete.anadolu.edu.tr/ayrinti.php?no=13742